Uithoorn – de nieuwe hoofdvestiging !!
Adieu Valkenburg…

De grafische wereld verandert snel en wij spelen daarop in. Naast traditioneel veredelaar zijn wij steeds meer partner geworden van de verpakkingsindustrie. Met een adviserende inbreng!
Daarom hebben wij de afdelopen jaren de vestigingen geschikt gemaakt voor de hoge eisen die gesteld worden aan voedselveilige productie. Bron Valkenburg, gebouwd in 1971, moest daarvoor te veel worden aangepast.
Deze vestiging zal medio 2018 gaan sluiten. De activiteiten worden verplaatst naar onze moderne vestigingen Bron Uithoorn (waar Romeyn Stansen en Foliedruk actief is), Bron Soest en Bron Zaanstad. Dit zal geleidelijk gebeuren en voorjaar 2018 afgerond zijn. Bron Uithoorn, uitgebreid met ruim 600 m2, wordt de nieuwe hoofdvestiging van de Bron Groep waar ook directie, administratie, technische dienst en expeditie zullen komen. Bij Bron Zaanstad en Bron Soest wordt het zeefdrukken uitgebreid en in de nieuwe hal naast Bron Soest zijn wij al gestart met Bron Specials, waar wij naast van vel naar vel ook rol-op-rol tot 108 cm breed lamineren en zonodig weer naar vellen kunnen sheeteren. Als volgende stap zullen we later in 2018 overschakelen op een 2-ploegendienst voor een nog snellere en flexibelere service.