Vacature expeditie medewerker

Vacatures

Expeditie Medewerker (m/v)

Ben jij een harde werker, een echte aanpakker die ervoor gaat als je ergens je tanden in zet?
Heb je verschillende banen gehad en weet je niet zo goed welke stap je nu moet zetten, maar ben je wel toe aan meer stabiliteit en een vaste werkomgeving? Dan pas jij wellicht heel goed bij onze vacature!

Wij zoeken een expeditie medewerker bij de Bron Groep in Soest. Bron is niet zomaar een drukkerij… wij bewerken het drukwerk door het te lamineren en verzorgen veel drukwerk voor verpakkingen van verschillende mooie merken. Zo kom je ons werk zomaar tegen in bijvoorbeeld de supermarkt.

Als expeditie medewerker hoef je geen ervaring te hebben binnen de drukkerij. Je moet wel ZIN hebben in afwisselende dagen, veel werk uit handen van de machine operators willen nemen en verantwoording voor jouw werk willen nemen.

Eerst even voorstellen..

De Bron groep heeft 2 vestigingen, in Uithoorn en in Soest. Met ongeveer 45 medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan het veredelen van drukwerk. Voor de verpakkingsindustrie, maar ook voor magazines, boekomslagen en divers drukwerk wordt gekeken naar de mooiste vorm van veredeling. De klanten van de Bron groep zijn veelal de drukkerijen. Via deze filmpjes krijg je alvast een beeld krijgen van het werk van de Bron Groep.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jouw dag begint met een praatje en een geintje met je collega’s. Even een koffiemoment met elkaar en doornemen welke klussen er te wachten staan voor de dag.
Het drukwerk wat binnenkomt moet uitgepakt worden en naar de juiste machine verplaatst worden. We hebben 11 grote machines staan en daarnaast nog een paar kleinere hulpmachines.

Jij kunt het laminaat alvast snijden en jouw collega zal de machine instellen. Na het lamineren zorg jij ervoor dat het drukwerk weer ingepakt wordt en klaar wordt gemaakt voor verzending. Terwijl de ene machine bezig is, zoek jij andere klussen om te doen en kijk je steeds waar jouw hulp het meest nodig is.

Als er een klant komt, kun je die helpen bij zijn aflevering, als er een leverancier komt, kun je de pallets afladen en uitpakken en als er een spoedlevering nodig is stap je net zo makkelijk in de bus om deze te gaan bezorgen.

Tot slot zorg jij ervoor dat de werkvloer altijd opgeruimd is en waar nodig haal je de bezem erdoor om een opgeruimde vloer te behouden.

Jouw werk in het kort

 • In- en uitpakken van drukwerk;
 • Pallets klaarmaken voor verzending en drukwerk verzendklaar maken;
 • Goederen ontvangst;
 • Laminaat snijden en klaarzetten voor de machines;
 • Hand- en spandiensten verrichten voor jouw collega’s (de machine operators);
 • Af en toe spoedverzendingen bezorgen of ophalen bij onze klanten.

Wat maakt het werk bij Bron-Groep zo leuk?

In de eerste plaats het team. Geen stoffige boel hier, maar een jong team wat er echt voor gaat met elkaar. We staan voor elkaar klaar, helpen elkaar en zijn recht door zee. We vinden een goede werksfeer belangrijk en naast het harde werken maken we ook graag een beetje lol met elkaar. Ondanks dat corona er nu voor zorgt dat we niet meer de hele groep kunnen lunchen, zorgen we toch dat er voldoende verbinding blijft.

Wat verwachten wij van jou?

Ervaring in de drukkerij is niet nodig. We willen jou tenslotte graag alles leren.

Het is handig als je bijvoorbeeld gewerkt hebt als orderpicker, magazijnmedewerker of bezorger. Ben je net klaar met je opleiding en heb je werkervaring vanuit een bijbaan, vinden wij dat ook een goede match!

Dat je ervoor gaat en dat je bij het team past, vinden wij belangrijker. Dus open, eerlijk, loyaal en handig zijn eigenschappen die nodig zijn om hier goed te passen. Als je in het bezit bent van een rijbewijs vinden wij dat erg handig, dan kun je dus ook af en toe een bestelling bezorgen of ophalen. Het is handig als je woonachtig bent rondom Soest of Uithoorn, zodat wij de beste werkplek samen kunnen kiezen.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een fulltime werkweek van 40 uur
 • 25 vrije dagen
 • Reiskostenvergoeding als je meer dan 10 km van het bedrijf woont
 • Een goede pensioenregeling
 • Bedrijfskleding

 • Opleidingen en trainingen

 • Wanneer we in ploegendienst gaan werken een ploegentoeslag van 15,74%

 • De salarisrange van de functie ligt tussen de € 1800 en € 2000 bruto per maand.
 • Verder hebben we leuke uitjes, gezellige pauzes, kleine extraatjes zoals de befaamde vis of snackmomenten.

 • Een baan met veel afwisseling, flexibiliteit van de werkgever en werk in een klein en persoonlijk team.

Solliciteer direct

Mail je motivatie naar onze externe HRM adviseur Patricia. Zij hoort graag waarom deze baan bij jou past. We vinden het fijn om een cv erbij te ontvangen, maar als je liever telefonisch uitlegt waarom deze baan bij jou past, kan dat ook. Bel dan met Patricia van Wieringen via 010-2231534.

  Bron Soest

  Lakken & Lamineren

  Oostergracht 14 – 16
  3763 LZ Soest
  tel. +31 (0)35 – 601 65 51
  soest@bron-groep.nl

  Romeyn Uithoorn

  Foliedruk & Pregen

  Nijverheidsweg 8
  1422 DP Uithoorn
  +31 (0)297 – 540 880
  romeyn@bron-groep.nl

  Privacystatement   |   Downloads     |  KVK: 280 32 757   |   BTW: NL 00 45 65 277 B01

  © Bron Groep 2022. Een site door Venhuis Communicatie Producties