Promotiemateriaal Bron Groep laat alle technieken zien

Digitale Foliedruk, Inspiratie, Romeyn

Alle ballen hoog..

Afgelopen maand zijn onze nieuwe promotiematerialen ter beschikking gekomen en op onze hoofdvestiging Uithoorn gepresenteerd. Onder het motto ‘Samen houden we alle ballen hoog’ werden, begeleid door een jongleur, met veel spektakel deze mooie uitingen getoond aan de ontwerpers, participanten, werknemers en enkele vertegenwoordigers van de grafische pers. De range bestaat uit een box die vanzelfsprekend is voorzien van enkele spannende veredelingen. In de box bevinden zich vier doosjes met daarop de namen van de bedrijven die hieraan hebben meegewerkt. In deze doosjes zitten jongleerballen die het motto van de presentatie onderschrijven.

Dit project is een co-productie van Repro Hermans, Leonard Kurz Benelux, Bron Drukwerkveredeling en Romeyn Stansen en Foliedruk.

In deze samenwerking zijn tevens aansprekende films gemaakt die alle facetten van het proces: het stempelmaken, de productie van folie, het foliedrukken en (spot-) UV/dispersielakken en lamineren laten zien.

Ster in samenwerken

Naast de box is de nieuwe Romeyn-folder ter beschikking gekomen. Deze drieluik (ontworpen door Van Heertum Design), is een waar grafisch kunstwerk geworden en is maar liefst 28 keer door de machine gevoerd om de mogelijkheden in foliesoorten, preeging en reliëf te tonen.

Grafisch hoogstandje

Verder is een zogenaamde “Logoloop” beschikbaar (ontworpen door Studio Wezendonk en geproduceerd door Blikvanger). Dit ingenieuze vouwwerk, uiteraard voorzien van onze veredelingstechnieken, dankt zijn unieke werking aan het feit dat deze “scharniert” op ons laminaat.

Op deze twee laatstgenoemde uitingen, de Romeyn-folder en de Logoloop, is de mogelijkheid gecreëerd om na het downloaden van de Logoloop AR app op de smartphone, een frame van het drukwerk in te scannen. Vervolgens speelt dan automatisch een van de informatieve films over de Bron Groep op de smartphone.

Met deze aansprekende grafische hoogstandjes laat de Bron Groep zien wat qua veredeling, en het hiermee toevoegen van attentiewaarde, tot de mogelijkheden behoort. Ook wordt, door toevoeging van de interactieve toepassing, de combinatie van print en de moderne techniek getoond.

Onze mensen van het verkoopteam zullen het promotiemateriaal bij hun bezoeken overhandigen. Daarnaast houden we vanaf september eens in de zes weken een lunchsessie in onze hoofdvestiging. Tijdens deze sessies laten we zien wat er op veredelingsgebied mogelijk is gecombineerd met een rondleiding. Na afloop ontvangt u bovengenoemd promotiemateriaal.

Promomateriaal ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in deelname (dit is zowel mogelijk met een groep deelnemers van één bedrijf, als ook met een combinatie van verschillende bedrijven) of wilt u het promotiemateriaal tijdens een bezoek aan uw bedrijf ontvangen? Laat dit dan weten aan Frans Dekker of Joop Romeijn.

frans.dekker@bron-groep.nl | 06-27447926
joop.romeijn@bron-groep.nl | 06-53673205

Ook kunt u dit ook via een aanvraagformulier op deze website of via uw contactpersoon op een van onze vestigingen aangeven.

Bron Soest

Lakken & Lamineren

Oostergracht 14 – 16
3763 LZ Soest
tel. +31 (0)35 – 601 65 51
soest@bron-groep.nl

Romeyn Uithoorn

Foliedruk & Pregen

Nijverheidsweg 8
1422 DP Uithoorn
+31 (0)297 – 540 880
romeyn@bron-groep.nl