Pregen

3D-Printen, maar dan anders

Pregen is een veelgebruikte veredelingstechniek om papier en karton van een reliëf te voorzien. Het bewerken van papier op deze manier wordt ook wel diepdrukken, blinddrukken of embossing genoemd.

Door middel van een op maat gemaakte preegstempel en een drukpers wordt jouw drukwerk in een bepaalde vorm gedrukt. Dit indrukken gebeurt opwaarts, waarmee je jouw drukwerk in een klap opwaardeert.

springt uit

valt op

maakt af

Waarom pregen?

Door te pregen laat je letterlijk een deel van je drukwerk eruit knallen. Dit verhoogt de ‘gebruikservaring’. Helaas kunnen we nog geen bewegend beeld en geluid op papier zetten, dus moeten we het hebben van onze andere zintuigen. Voelen is daarin een belangrijk onderdeel. 

Door bepaalde vormen of teksten letterlijk uit het papier te laten komen, wordt de aandacht getrokken.  Laat jouw geboortekaartje, albumhoes of visitekaartjes dus extra opvallen met een preeg!

Preeg Opwaarts

Subtiele preeg

Oplossing op maat?

Onze specialisten kunnen u alles vertellen over onze veredelingstechnieken. Zij kennen alle ins- en outs en weten de beste manier om het door u gewenste resultaat te bereiken.

Romeyn Uithoorn

Foliedruk & Pregen

Nijverheidsweg 8
1422 DP Uithoorn

Neem contact op

+31 (0)297 – 540 880
romeyn@bron-groep.nl

Privacystatement   |   Downloads     |  KVK: 280 32 757   |   BTW: NL 00 45 65 277 B01

© Bron Groep 2022. Een site door Venhuis Communicatie Producties