retslider07

Nieuws

/Nieuws
Nieuws 2015-11-09T15:52:07+00:00

Nieuws van de Bron Groep

  • Romeyn investeert in Starfoil 106-HS machine voor warmdrukfolie

    Met de uitbreiding van een Starfoil warmdrukfoliemachine op het formaat 70×100 bij Romeyn in Uithoorn wil de Bron Groep de toenemende vraag naar veredeling met foliedruk verder kunnen invullen. Daarmee kunnen wij onze klanten, die steeds vaker met korte deadlines kampen, nog flexibeler bedienen. “De investering in deze warmdrukfoliemachine past precies binnen ons doel onze […] Lees verder »
  • Milieujaarverslag 2016

    Ons milieujaarverslag 2016 is gereed. Bron Drukwerkveredeling kent een lange historie van aandacht voor het milieu. Onze productie is emissievrij; er komt alleen waterdamp en koellucht vrij. Chemisch afval behoort (bijna) tot het verleden. Vrijwel al ons afval wordt gescheiden aangeboden voor recycling en hergebruik. Door een kleinere CO2 voetafdruk willen wij bijdragen aan het […] Lees verder »
  • Voorjaar 2018 – grote veranderingen!

    Uithoorn – de nieuwe hoofdvestiging !! Adieu Valkenburg… De grafische wereld verandert snel en wij spelen daarop in. Naast traditioneel veredelaar zijn wij steeds meer partner geworden van de verpakkingsindustrie. Met een adviserende inbreng! Daarom hebben wij de afdelopen jaren de vestigingen geschikt gemaakt voor de hoge eisen die gesteld worden aan voedselveilige productie. Bron […] Lees verder »