Nieuws

/Nieuws
Nieuws 2015-11-09T15:52:07+00:00

Nieuws van de Bron Groep

  • Nieuwe hoofdvestiging Bron Groep in Uithoorn

    De Bron Groep heeft op 1 maart 2018 zijn nieuwe en moderne hoofdvestiging aan de Nijverheidsweg 8 in Uithoorn in gebruik genomen. Hiermee komt een einde aan een periode van bijna zestig jaar waarin het bedrijf in de Leidse regio was gevestigd. De nieuwe hoofdvestiging past in het streven van de Bron Groep om in […] Lees verder »
  • Romeyn investeert in Starfoil 106-HS machine voor warmdrukfolie

    Met de uitbreiding van een Starfoil warmdrukfoliemachine op het formaat 70×100 bij Romeyn in Uithoorn wil de Bron Groep de toenemende vraag naar veredeling met foliedruk verder kunnen invullen. Daarmee kunnen wij onze klanten, die steeds vaker met korte deadlines kampen, nog flexibeler bedienen. “De investering in deze warmdrukfoliemachine past precies binnen ons doel onze […] Lees verder »
  • Milieujaarverslag 2016

    Ons milieujaarverslag 2016 is gereed. Bron Drukwerkveredeling kent een lange historie van aandacht voor het milieu. Onze productie is emissievrij; er komt alleen waterdamp en koellucht vrij. Chemisch afval behoort (bijna) tot het verleden. Vrijwel al ons afval wordt gescheiden aangeboden voor recycling en hergebruik. Door een kleinere CO2 voetafdruk willen wij bijdragen aan het […] Lees verder »