De Bron Groep heeft op 1 maart 2018 zijn nieuwe en moderne hoofdvestiging aan de Nijverheidsweg 8 in Uithoorn in gebruik genomen. Hiermee komt een einde aan een periode van bijna zestig jaar waarin het bedrijf in de Leidse regio was gevestigd.

De nieuwe hoofdvestiging past in het streven van de Bron Groep om in te spelen op de veranderingen in de markt en de om productiecapaciteit zoveel mogelijk te centraliseren, waardoor belangrijke efficiëntievoordelen kunnen worden behaald. De Bron Groep heeft in 2017 en 2018 flink geïnvesteerd in vernieuwing en uitbreiding van het machinepark en de productieprocessen. Het bedrijfspand in Uithoorn is hiervoor vergroot en verder gemoderniseerd. Hier staat nu bijvoorbeeld sinds november 2017 een Starfoil warmdrukfoliemachine op het formaat 70×100, waarmee de Bron Groep kan inspelen op de grote vraag naar steeds luxere verpakkingen voor levensmiddelen. Ook op andere terreinen heeft de Bron Groep in de voorbije periode flink geïnvesteerd. Zo zijn alle vestigingen aangepast aan de hoge eisen die worden gesteld aan een voedselveilige productie.

De Bron Groep heeft drie vestigingen verspreid door Nederland. De locatie Uithoorn fungeert als hoofdvestiging en biedt onderdak aan Bron (lakken en lamineren) en Romeyn (foliedruk). Daarnaast zijn er vestigingen in Zaanstad en Soest. In Soest is tevens Bron Specials gevestigd, dat is gespecialiseerd in creatieve veredelingsoplossingen en daarnaast over een rollenmachine beschikt, waarmee grote oplagen verpakkingen kostenefficiënt kunnen worden aangeboden.

De contactgegevens van de Bron Groep blijven ongewijzigd. De telefoonnummers verhuizen mee naar de nieuwe hoofdvestiging. Ook aan de web- en mailadressen verandert niets: www.bron-groep.nl en contact@bron-groep.nl.