Milieujaarverslag 2022

Digitale Foliedruk, Inspiratie, Romeyn

Gewoon groen.

Je kent ons vooral van het goud, zilver en brons. Maar wist je dat we tegenwoordig ook heel veel groen doen?

Zo werken wij met 100% groene stroom 🟢, zijn we emissievrij en streven we naar minimaal chemisch afval. Het merendeel van de afvalstromen díe we hebben, wordt gerecycled en hergebruikt. In 2020 hebben we geprobeerd efficiënter te gaan werken door 2 locaties te sluiten en 1 pand uit te breiden. Hoewel we nog steeds gebruikmaken van fossiele brandstoffen, compenseren we onze CO2-uitstoot door deel te nemen aan projecten die elders de CO2-uitstoot verminderen.

Ook op het gebied van vervoer zijn we hard bezig om ons wagenpark steeds schoner te maken, met een toenemend aandeel van elektrische en hybride voertuigen ⚡ 🔌

Bij De Bron Groep hebben we een gecertificeerd milieumanagementsysteem en streven we naar transparantie over onze milieu-impact en CO2-voetafdruk. We zijn betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, onder andere door samen te werken met TechNet Amstel & Venen om jongeren te stimuleren voor een carrière in de technische sector. 💪 Tevens ondersteunen we het KWF in de strijd tegen huidkanker.

Of we onze doelen hebben behaald? Je leest het in ons milieuverslag.

Meer informatie?

Ik wens u veel leesplezier toe. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

Guus Kil
T 071 – 535 98 00
E guus.kil@bron-groep.nl

Bron Soest

Lakken & Lamineren

Oostergracht 14 – 16
3763 LZ Soest
tel. +31 (0)35 – 601 65 51
soest@bron-groep.nl

Romeyn Uithoorn

Foliedruk & Pregen

Nijverheidsweg 8
1422 DP Uithoorn
+31 (0)297 – 540 880
romeyn@bron-groep.nl