Drukwerk

Bron Specials: samenwerken leidt tot het beste resultaat

Bron Specials: het nieuwe zelfstandige onderdeel van de Bron Groep, dat zich in Soest geheel toelegt op de ontwikkeling en productie van creatieve veredelingsconcepten. Hier heeft de Bron Groep geïnvesteerd in een hoogwaardig en efficiënt machinepark, waarmee Bron Specials de nieuwste veredelingstechnieken kan aanbieden. Een geavanceerde rollenmachine neemt hierbij een centrale plaats in. Die biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden voor veredeling van verpakkingen en ander drukwerk, maar zorgt er ook voor dat Bron Specials deze kostenefficiënt kan aanbieden, omdat de rol pas na de bewerking in vellen wordt gesneden.

Bron Specials toont de grote meerwaarde van de Bron Groep. Wij hebben kennis van de meest uiteenlopende veredelingstechnieken en wij delen die niet alleen graag met grafisch ontwerpers, producenten van verpakkingen en ander drukwerk, maar bijvoorbeeld ook met bedrijven in de levensmiddelenbranche. Daarbij assisteren wij desgewenst ook bij de ontwikkeling en productie van verpakkingsconcepten.

Met Bron Specials richt de Bron Groep zich nadrukkelijk ook op designers, ontwikkelaars en producenten van verpakkingen. De mogelijkheden voor de veredeling van drukwerk en verpakkingen zijn vrijwel oneindig. En er komen steeds nieuwe technieken bij, zoals tal van voedselveilige, eco- en bio-veredelingstechnieken voor levensmiddelenverpakkingen. Juist omdat er zoveel nieuwe methoden en technieken zijn, zitten wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium met je om de tafel zodat we samen tot het beste resultaat komen. Wij geven graag advies op maat. Dan is het van groot belang dat we vanaf het begin bij de ontwikkeling van een verpakking zijn betrokken.

Hetzelfde geldt ook voor verpakkingen van parfumerie-producten of luxe geschenkartikelen. Dankzij nieuwe methoden met bijvoorbeeld holografische, gemetalliseerde of lens-effecten geef je verpakkingen en drukwerk een opvallende en exclusieve uitstraling. Ook hier zijn er zoveel nieuwe ontwikkelingen en technieken, dat het verstandig is om vooraf goed te overleggen. Wij zorgen ervoor dat er tijdens het ontwerp- of productieproces de juiste stappen worden gezet. Deze technieken vergen uiterste precisie tijdens het productieproces. Maar dat is enkel geen probleem voor Bron Specials. Daarvoor staan onze hoogwaarde machines en onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers garant.

De voordelen van Bron Specials

  • Wij denken mee en geven advies over creatieve veredelings- en verpakkingsconcepten.
  • Tal van technisch hoogstaande effecten mogelijk, zoals holografische effecten en lenzen met een 3d-effect.
  • Grote oplagen kunnen snel en kostenefficiënt worden geproduceerd, interessant voor producenten en afnemers van verpakkingen
  • Goud- en zilverkarton kunnen in middelgrote en grote oplagen worden afgeleverd. Deze kunnen op voorraad worden gehouden en op afroep worden afgewerkt tot het gewenste formaat.

Download de informatiefolder.


Adresgegevens
Oostergracht 12
3763 LZ Soest
tel. +31 (0)35 7517331
e-mail: specials@bron-groep.nl

Contactpersoon
Henk de Graaf, Rob Baars

Routebeschrijving

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren