Foliedruk

Elegant accentueren

Foliedruk is bij uitstek geschikt om drukwerk, boekomslagen en verpakkingen te laten opvallen of een luxe en chique uitstraling te geven. Foliedruk is perfect om vormen, afbeeldingen of zelfs tekst te accentueren. Er kunnen ook structuren of teksten in worden aangebracht. Dat maakt foliedruk ook bijzonder geschikt voor het beveiligen van officiële documenten zoals diploma’s, die met een holografische folie worden bedrukt.

 

Beveiligt

Val op

chique

verfraai

Ruime keuze uit folie

Folie is verkrijgbaar in glanzend of mat goud en zilver, maar er zijn ook talloze gemetalliseerde foliesoorten in een breed spectrum van kleuren beschikbaar. Ook zijn er diverse speciale foliën waaruit gekozen kan worden. 

Folie kan worden aangebracht op drukwerk en het kan daarna worden gelamineerd. Er zijn echter ook overdrukbare foliën. De combinatie van foliedruk, pregen, overdrukken en lamineren kan spectaculaire resultaten opleveren. Je bekijkt een aantal voorbeelden hierboven.

 

Foliedruk met preeg

Foliedruk

Foliedruk op laminaat

Combineren met preegtechniek

Foliedruk is ook zeer geschikt om te combineren met een preegtechniek. Embossing en debossing gebeurt in één gang samen met de gebruikte folie. Net als bij preeglak wordt daarmee naast zien, ook voelen aangesproken.

Romeyn Uithoorn

Foliedruk & Pregen

Nijverheidsweg 8
1422 DP Uithoorn

Neem contact op

+31 (0)297 – 540 880
romeyn@bron-groep.nl

Privacystatement   |   Downloads     |  KVK: 280 32 757   |   BTW: NL 00 45 65 277 B01

© Bron Groep 2022. Een site door Venhuis Communicatie Producties