De Bron Groep presenteert op de Empack verpakkingsbeurs, die op 5 en 6 april in Den Bosch wordt gehouden, nieuwe en innovatieve methoden en technieken om verpakkingen en drukwerk een opvallende en unieke uitstraling te geven. De Bron Groep levert via zes vestigingen in Nederland een compleet pakket aan veredelingstechnieken, waaronder lamineren, uv- en spotlakken en foliedruk. De Bron Groep denkt graag met ontwerpers en opdrachtgevers mee. De mede hiervoor speciaal opgerichte vestiging Bron Specials, biedt creatieve veredelingsconcepten voor talloze verpakkingen, die het bedrijf door een geheel nieuwe rollenmachine ook kostenefficiënt kan aanbieden.

Voor verpakkingsbedrijven zijn verder naast de conventionele en thermo-laminaten vooral de speciale holografische en eco-laminaten interessant, die aan alle moderne eisen voor voedselveiligheid voldoen.

Bovendien presenteert de Bron Groep op de Empack via Romeyn diverse technieken voor foliedruk, stansen en pregen, die verpakkingen een bijzondere en exclusieve uitstraling geven. Hierbij toont de Bron Groep ook enkele interessante innovaties op het gebied van foliedruk met gemetalliseerde folies.

U vindt de Bron Groep tijdens de Empack in de Langstraathal (Hal 3), stand E300a.