Op 19 en 20 maart jl. was de Bron Groep met twee stands vertegenwoordigd op het NL Packaging Event in de Rijtuighallen in Amersfoort. Onder het motto “Samen houden we alle ballen hoog” hebben wij ons gepresenteerd aan de vele trendwatchers, verpakkingsontwikkelaars en designers die op dit nieuwe concept waren afgekomen.

Een jongleur vertoonde zijn kunsten om ons motto te onderstrepen. Door middel van koptelefoons kregen beursbezoekers een verhaal dat een link vormde tussen de act en onze activiteiten. Hiermee werden bezoekers naar onze stands getrokken. Dat dit aansprak bleek door de grote daaropvolgende belangstelling bij onze beide stands (Bron Groep en Digital Foil Printing).

De Bron Groep omvat diverse bedrijven die als specialist op hun vakgebied stuk voor stuk toonaangevend zijn op het gebied van lakken, lamineren en (overdruk- en printbare) foliedruk (hotfoil en digitaal). Bovendien beschikken we over veel kennis om verpakkingen en drukwerk nog mooier en duurzamer te maken. Die kennis houden we niet voor onszelf, maar delen we graag met anderen. Daarom denken we graag in een vroeg stadium actief met ontwerpers en vormgevers mee om voor uw drukwerk en verpakkingen tot de beste resultaten te komen.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernbegrippen van de Bron Groep.

Wilt u meer informatie over onze aansprekende veredelingstechnieken neem dan contact op met een van onze specialisten:

Frans Dekker | Verkoopleider
06-27447926 | frans.dekker@bron-groep.nl

Marco van Uden | projecten en Bron Specials
06-53329052 | marco.vanuden@bron-groep.nl

Joop Romeijn | foliedruk (hotfoil en digitaal)
06-53673205 | joop.romeijn@bron-groep.nl