Nieuws van de Bron Groep

  • Voorjaar 2018 – grote veranderingen!

    Uithoorn – de nieuwe hoofdvestiging !! Adieu Valkenburg… De grafische wereld verandert snel en wij spelen daarop in. Naast traditioneel veredelaar zijn wij steeds meer partner geworden van de verpakkingsindustrie. Met een adviserende inbreng! Daarom hebben wij de afdelopen jaren de vestigingen geschikt gemaakt voor de hoge eisen die gesteld worden aan voedselveilige productie. Bron […] Lees verder »
  • Plastificeren in filiaal Bron Zaanstad

    Voor diverse doeleinden is het functioneel om druk- of printwerk te plastificeren. Uw documenten worden beschermd tegen stof of vuil, krijgen body en zijn (spat)waterbestendig waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.In ons filiaal in Zaanstad bestaat sinds enige tijd de mogelijkheid om uw drukwerk in mat of glans uitvoering en in diverse foliediktes (75, 125 […] Lees verder »
  • Bron Specials op stoom!

    Bron Specials is begin dit jaar gestart in een nieuwe vestiging van de Bron-groep die we hebben gerealiseerd naast ons bestaande filiaal Bron Soest. In deze nieuwe vestiging richten we ons hoofdzakelijk op de verpakkingsmarkt, een groeiende markt binnen de Bron-Groep. Hier zijn we op onze nieuwe rollenmachine in staat een grote variëteit aan foliesoorten […] Lees verder »